Prevodilac za bugarski jezik

Iskusni prevodioci bugarskog jezika prevodilačke agencije „Translate Studio“, koji su neretko i izvorni govornici ovog jezika, obavljaju prevode sa srpskog na bugarski/sa bugarskog na srpski sadržaja opšte i uskostručne tematike, tehničkih tekstova i dokumentacije, finansijskih i pravnih dokumenata, lične dokumentacije i svih ostalih tekstova i dokumenata.

Nudimo:

Pismene prevode:

 • prevod sa bugarskog na srpski jezik
 • prevod sa srpskog na bugarski jezik
 • prevod sa bugarskog na druge strane jezike
 • prevod sa stranih jezika na bugarski jezik
 • lektura i korektura već prevedenog teksta na bugarski jezik

Prevode sa overom sudskog tumača:

 • prevod sudskog tumača za bugarski jezik
 • izlazak na teren sudskog tumača za bugarski jezik u slučajevima kada se zahteva njegovo prisustvo (u sudu, opštini…)

Usmene prevode:

 • simultani prevod
 • konsekutivni prevod.

Visoka stručnost  naših prevodilaca garantuje besprekoran kvalitet prevoda u bilo kojoj predmetnoj oblasti i strogo poštovanje poverljivosti informacija.

Mi volimo ono što radimo i svakog dana, iz godine u godinu, poboljšavamo i unapređujemo kvalitet naših prevodilačkih usluga.

Naš glavni cilj je stabilan nivo kvaliteta, efikasnosti, poverljivosti i pouzdanosti izvršenja naloga. Nudimo optimalna prevodilačka rešenja za vaše poslovanje po povoljnim cenama.

Prevodimo sa više od 30 jezika.

Radimo na osnovu razumevanja potreba naših klijenata. Razvijeni sistem integrisanog pristupa bilo kojem zadatku omogućava nam da ponudimo najkraće rokove za izvršavanje narudžbi sa dosledno visokim kvalitetom.

Naša prevodilačka agencija će rado postati vaš pouzdani vodič kroz svet prevodilačkih usluga.

Bugarski jezik pripada južnoslovenskoj grupi jezika. Maternji je za oko 7 miliona ljudi, koji žive pretežno na teritoriji Bugarske, a upotrebljava ga ukupno oko 9 miliona ljudi. Osim u Bugarskoj, njime govore i manje grupe u Grčkoj, Rumuniji, Turskoj, Ukrajini, Srbiji i SAD. U Srbiji ima status manjinskog jezika (opštine Bosilegrad, Dimitrovgrad i Surdulica). Sličan je makedonskom jeziku u toj meri da ga u Bugarskoj čak smatraju drugom varijantom bugarskog jezika. Govornici ova dva jezika se u komunikaciji mogu gotovo u potpunosti razumeti. Pismo je ćirilično, a pravopis praktično etimološki.

Pošaljite dokumenat
za besplatnu procenu

  Pozovite nas na 011 7704 319 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem e-mail poruke na [email protected]

  Ukoliko Vam je potreban hitan kontakt sa nama i posle radnog vremena ili u toku vikenda,
  možete pozvati na: +381 60 3195 520.

  Originale prevedenih dokumenata možete preuzeti kod nas lično, a na Vaš zahtev moguća je i dostava kurirskom poštom (posebno ukoliko se nalazite izvan Beograda).