Prevodilac za češki jezik

Iskusni prevodioci češkog jezika prevodilačke agencije „Translate Studio“ obavljaju prevode sa srpskog na češki / sa češkog na srpski  sadržaja opšte i uskostručne tematike, tehničkih tekstova i dokumentacije, finansijskih i pravnih dokumenata, lične dokumentacije i svih ostalih tekstova i dokumenata.

Nudimo:

Pismene prevode:

 • prevod sa češkog na srpski jezik
 • prevod sa srpskog na češki jezik
 • prevod sa češkog na druge strane jezike
 • prevod sa stranih jezika na češki jezik
 • lektura i korektura već prevedenog teksta na češki jezik

 

Prevode sa overom sudskog tumača:

 • prevod sudskog tumača za češki jezik
 • izlazak na teren sudskog tumača za češki jezik u slučajevima kada se zahteva njegovo prisustvo (u sudu, opštini…)

Usmene prevode:

 • simultani prevod
 • konsekutivni prevod.

Visoka stručnost  naših prevodilaca garantuje besprekoran kvalitet prevoda u bilo kojoj predmetnoj oblasti i strogo poštovanje poverljivosti informacija.

Mi volimo ono što radimo i svakog dana, iz godine u godinu, poboljšavamo i unapređujemo kvalitet naših prevodilačkih usluga.

Naš glavni cilj je stabilan nivo kvaliteta, efikasnosti, poverljivosti i pouzdanosti izvršenja naloga. Nudimo optimalna prevodilačka rešenja za vaše poslovanje po povoljnim cenama.

Prevodimo sa više od 30 jezika.

Radimo na osnovu razumevanja potreba naših klijenata. Razvijeni sistem integrisanog pristupa bilo kojem zadatku omogućava nam da ponudimo najkraće rokove za izvršavanje narudžbi sa dosledno visokim kvalitetom.

Naša prevodilačka agencija će rado postati vaš pouzdani vodič kroz svet prevodilačkih usluga.

Češki jezik pripada grupi zapadnoslovenskih jezika. Istorijski, ovaj jezik je poznat kao bohemski. U Češkoj je službeni za 10 miliona govornika, a takođe je zastupljen kod češke dijaspore u Sjedinjenim Američkim Državama, Brazilu, Kanadi, kao i nekim drugim zemljama, ali u manjem broju. U Evropi je češki manjinski jezik čak u šest zemalja: Austriji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj i zaštićen je Evropskom poveljom.

U Srbiji ima status službenog jedino u opštini Bela Crkva. Izučava se na Filološkom fakultetu u Beogradu, kao i Češkom domu i nekoliko osnovnih i srednjih škola.

Češkom jeziku je najbliži slovački, štaviše, govornici ova dva jezika se u potpunosti mogu razumeti.

Češki jezik danas karakteriše specifičnost postojanja jasne razlike između pisanog i govornog jezika, koji se upotrebljava u neslužbenoj i poluslužbenoj komunikaciji.

Iz razloga veoma razvijene poslovne saradnje u najrazličitijim oblastima između Srbije i Češke, potreba za prevodima raznih vrsta dokumenata sa i na češki jezik je dosta velika.

Pošaljite dokumenat
za besplatnu procenu

  Pozovite nas na 011 7704 319 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem e-mail poruke na [email protected]

  Ukoliko Vam je potreban hitan kontakt sa nama i posle radnog vremena ili u toku vikenda,
  možete pozvati na: +381 60 3195 520.

  Originale prevedenih dokumenata možete preuzeti kod nas lično, a na Vaš zahtev moguća je i dostava kurirskom poštom (posebno ukoliko se nalazite izvan Beograda).