Prevodilac za hrvatski jezik

Iskusni prevodioci hrvatskog jezika prevodilačke agencije „Translate Studio“ obavljaju prevode sa srpskog na hrvatski / sa hrvatskog na srpski  sadržaja opšte i uskostručne tematike, tehničkih tekstova i dokumentacije, finansijskih i pravnih dokumenata, lične dokumentacije i svih ostalih tekstova i dokumenata.

Nudimo:

Pismene prevode:

 • prevod sa hrvatskog na srpski jezik
 • prevod sa srpskog na hrvatski jezik
 • prevod sa hrvatskog na druge strane jezike
 • prevod sa stranih jezika na hrvatski jezik
 • lektura i korektura već prevedenog teksta na hrvatski jezik

Prevode sa overom sudskog tumača:

 • prevod sudskog tumača za hrvatski jezik
 • izlazak na teren sudskog tumača za hrvatski jezik u slučajevima kada se zahteva njegovo prisustvo (u sudu, opštini…)

Usmene prevode:

 • simultani prevod
 • konsekutivni prevod.

Visoka stručnost  naših prevodilaca garantuje besprekoran kvalitet prevoda u bilo kojoj predmetnoj oblasti i strogo poštovanje poverljivosti informacija.

Mi volimo ono što radimo i svakog dana, iz godine u godinu, poboljšavamo i unapređujemo kvalitet naših prevodilačkih usluga.

Hrvatski jezik je slovenski jezik, zapadnojužnoslovenske podgrupe u slovenskoj grani indoevropske jezičke porodice, koji se kao i ostali slovenski jezici razvio iz praslovenskog. Više od 5,5 miliona ljudi se služi Hrvatskim kao maternjim jezikom. Službeni je jezik u Republici Hrvatskoj i jedan od službenih jezika u Bosni i Hercegovini, a njime se služe i pripadnici hrvatske etničke i jezičke manjine u Srbiji, Crnoj Gori, Sloveniji, Mađarskoj, Austriji, Slovačkoj, Italiji, kao i u nekim drugim državama u kojima žive pripadnici Zajednica hrvatskog jezika.
Hrvatski jezik obuhvata standardni ili književni jezik i sve narodne govore koje koriste Hrvati. Dijalektima čakavskoga i kajkavskoga narječja govore samo Hrvati, dok se štokavskim narječjem uz Hrvate služe i Bošnjaci, Srbi i Crnogorci.

Pošaljite dokumenat
za besplatnu procenu

  Pozovite nas na 011 7704 319 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem e-mail poruke na [email protected]

  Ukoliko Vam je potreban hitan kontakt sa nama i posle radnog vremena ili u toku vikenda,
  možete pozvati na: +381 60 3195 520.

  Originale prevedenih dokumenata možete preuzeti kod nas lično, a na Vaš zahtev moguća je i dostava kurirskom poštom (posebno ukoliko se nalazite izvan Beograda).