Prevodilac za japanski jezik

Iskusni prevodioci japanskog jezika prevodilačke agencije „Translate Studio“ obavljaju prevode sa srpskog na japanski / sa japanskog na srpski  sadržaja opšte i uskostručne tematike, tehničkih tekstova i dokumentacije, finansijskih i pravnih dokumenata, lične dokumentacije i svih ostalih tekstova i dokumenata.

Nudimo:

Pismene prevode:

 • prevod sa japanskog na srpski jezik
 • prevod sa srpskog na japanski jezik
 • prevod sa japanskog na druge strane jezike
 • prevod sa stranih jezika na japanski jezik
 • lektura i korektura već prevedenog teksta na japanski jezik

Prevode sa overom sudskog tumača:

 • prevod sudskog tumača za japanski jezik
 • izlazak na teren sudskog tumača za japanski jezik u slučajevima kada se zahteva njegovo prisustvo (u sudu, opštini…)

Usmene prevode:

 • simultani prevod
 • konsekutivni prevod.

Visoka stručnost  naših prevodilaca garantuje besprekoran kvalitet prevoda u bilo kojoj predmetnoj oblasti i strogo poštovanje poverljivosti informacija.

Mi volimo ono što radimo i svakog dana, iz godine u godinu, poboljšavamo i unapređujemo kvalitet naših prevodilačkih usluga.

Japanski jezik se govori u Japanu, gde ima status službenog, kao i u delovima Koreje i Kine, koji su se dugo nalazili pod japanskom vlašću. Takođe je zastupljen u mestima sa velikim brojem migranata. Maternji je za oko 130 miliona govornika. Piše se hijeroglifima. U Japanu je danas najčešće u upotrebi oko dve i po hiljade hijeroglifa (u Kini se koristi najmanje 3 i po hiljade). U poređenju sa korejskim i kineskim, japanski jezik je jednostavniji, ali gramatika japanskog jezika je vrlo komplikovana.

Ovaj jezik je u današnje vreme vrlo popularan, pre svega iz razloga što je Japan jedna od najjačih ekonomija na svetu, kao i zbog svoje bogate i interesantne kulture. Stoga je i potreba za prevodima različitih vrsta dokumenata sa i na japanski jezik je sve veća.

Pošaljite dokumenat
za besplatnu procenu

  Pozovite nas na 011 7704 319 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem e-mail poruke na [email protected]

  Ukoliko Vam je potreban hitan kontakt sa nama i posle radnog vremena ili u toku vikenda,
  možete pozvati na: +381 60 3195 520.

  Originale prevedenih dokumenata možete preuzeti kod nas lično, a na Vaš zahtev moguća je i dostava kurirskom poštom (posebno ukoliko se nalazite izvan Beograda).