Prevodilac za mađarski jezik

Маđarski jezik pripada ugarskoj podgrupi ugro-finskih jezika, koji su deo uralskih jezika. Mađarskom su slični hantijski i mansijski jezik. Kao maternji, mađarski koristi oko 14,5 miliona ljudi od kojih većina žive na teritoriji Republike Mađarske. Status manjinskog jezika mađarski ima u Rumuniji, Slovačkoj, Ukrajini, Hrvatskoj, Austriji, Sloveniji i Srbiji (Vojvodina). Službeni je u Mađarskoj, jedan od šest službenih jezika u Vojvodini, kao i u delovima Rumunije i Republike Slovenije. Jedan je od službenih jezika Evropske unije. Pismo je latinično. Po mišljenju mnogih lingvista, mađarski je jedan od težih jezika za učenje, pre svega zbog izuzetno bogatog fonda reči, brojnih sinonima i komplikovane gramatike.

Iskusni prevodioci mađarskog jezika prevodilačke agencije „Translate Studio“, koji su neretko i izvorni govornici ovog jezika, obavljaju prevode sa srpskog na mađarski/sa mađarskog na srpski sadržaja opšte i uskostručne tematike, tehničkih tekstova i dokumentacije, finansijskih i pravnih dokumenata, lične dokumentacije i svih ostalih tekstova i dokumenata.

Nudimo:

Pismene prevode:

 • prevod sa mađarskog na srpski jezik
 • prevod sa srpskog na mađarski jezik
 • prevod sa mađarskog na druge strane jezike
 • prevod sa stranih jezika na mađarski jezik
 • lektura i korektura već prevedenog teksta na mađarski jezik

Prevode sa overom sudskog tumača:

 • prevod sudskog tumača za mađarski jezik
 • izlazak na teren sudskog tumača za mađarski jezik u slučajevima kada se zahteva njegovo prisustvo (u sudu, opštini…)

Usmene prevode:

 • simultani prevod
 • konsekutivni prevod.

Visoka stručnost  naših prevodilaca garantuje besprekoran kvalitet prevoda u bilo kojoj predmetnoj oblasti i strogo poštovanje poverljivosti informacija.

Mi volimo ono što radimo i svakog dana, iz godine u godinu, poboljšavamo i unapređujemo kvalitet naših prevodilačkih usluga.

Pošaljite dokumenat
za besplatnu procenu

  Pozovite nas na 011 7704 319 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem e-mail poruke na [email protected]

  Ukoliko Vam je potreban hitan kontakt sa nama i posle radnog vremena ili u toku vikenda,
  možete pozvati na: +381 60 3195 520.

  Originale prevedenih dokumenata možete preuzeti kod nas lično, a na Vaš zahtev moguća je i dostava kurirskom poštom (posebno ukoliko se nalazite izvan Beograda).